Exchange ecats.online

27 Ara 2023
2
0
1
Hoş geldin! ecats.online borsası oldukça genç ancak rakiplerine göre avantajları var. Değişimin açıklaması: - Siparişlerde komisyon yok! - Her saniyede bir tahakkuk ile tüm madeni paralara yıllık %8 oranında stake! - Tavsiye programı günlük tahakkuk ile yıllık %1! Komisyonsuz herhangi bir para biriminde dahili transferler! Her kullanıcı herhangi bir jetonda ve herhangi bir miktarda kupon oluşturabilir. Bu kuponu etkinleştiren başka bir kullanıcı onun yönlendirmesi olur. Tüm istatistikler açık! Borsanın kendisi komisyonsuz olarak siparişler arasındaki farktan para kazanıyor, bu Kâr sütununda görülebilir: Dogecoin kuponları da alım satım için dağıtılacaktır veya Doge'de aldığınız bonusu herhangi bir kısıtlama olmaksızın çekebilirsiniz.
 
27 Ara 2023
2
0
1
Ayrıca her saniye tahakkuk ile yıllık% 48 bahis dahil, ana fonlar bloke edilmez ve istediğiniz zaman çekebilirsiniz, para çekme neredeyse anında gerçekleşir.
Komisyonsuz herhangi bir madeni paranın dahili transferleri! Her kullanıcı herhangi bir coin ve herhangi bir miktar için kupon oluşturabilir.
Bu kuponu etkinleştiren başka bir kullanıcı onun referansı olur. Tüm istatistikler açık! Takasın kendisi komisyonsuz emirler arasında gerçekleştirilir, bunu Kar sütununda görebilirsiniz. Ayrıca 30 dogicoins için kuponlar dağıtılacak, ticaret için veya alınan bonusu herhangi bir kısıtlama olmaksızın dong olarak çekebilirsiniz İlgilenenler, bu konuya yazın, benden artı 10 dogicoins kuponu, borsadan 30 köpek bonusunun yanı sıra herhangi bir kısıtlama ve koşul olmaksızın çekilebilir veya ticaret için kullanılabilir.

Devamı: https://forumzar.com/konular/exchange-ecats-online.85320/